Dvojumyvadlo 130 cm s otvory

  • Model:Cubito Pure
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK34868
  • Vaše cena 15 288  / ks
  •  (12 635  bez DPH)
+ - ks
Strohé geometrické tvary dvojumyvadla Cubito vás zaujmou svou jednoduchostí. Najdete na něm spoustu místa na odkládání potřebných drobností. Dvojumyvadlo Cubito je možné instalovat samostatně s designovým sifonem Cubito, nebo se stejnojmennou nábytkovou řadou. Umyvadlo si můžete objednat se speciální povrchovou úpravou JIKA perla, díky které je údržba keramiky nesrovnatelně snažší a vyžaduje minimální množství čisticích prostředků. Na keramické výrobky Jika poskytujeme prodlouženou záruku 10 let!

Speciální keramický povrch s mimořádnými hygienickými vlastnostmi, který odpuzuje vodu a zabraňuje ulpívání prachu i vodního kamene. Inspiraci našli tvůrci přímo u královny květin – u růží. Stejně jako na jejich okvětních plátcích se voda sbalí do kapiček, které se rychle skutálí pryč. Stačí tedy proud vody, občas přeleštit povrch umyvadla, klozetu či bidetu vlhkým hadříkem do sucha.

JIKA perla patří do řady speciálních povrchů s voděodpudivou charakteristikou, která svému uživateli výrazně šetří čas strávený úmorným čištěním jeho privátních prostor. Jika myslí skutečně na všechny. Mezi keramiku s povrchovou úpravou JIKA perla patří set Mio se svými tradičními elegantními tvary i set Cubito určený pro náročnějšího zákazníka.

JIKA PERLA GLASS
Snadnou údržbu a dokonalý vzhled si samozřejmě zaslouží také skleněné povrchy. Proto značka Jika svůj sortiment – vanové zástěny Cubito, sprchové kouty a dveře Cubito Pure, Mio a Lyra plus – vybavila speciální povrchovou úpravou JIKA perla GLASS. Díky ní se voda sbalí do kapiček, které s sebou odnášejí nečistotu, mastnotu či vodní kámen, které jinak tvoří nepěkné mapy na skleněných plochách.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.