Hydromasážní vanový systém

  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK17716
  • Vaše cena 24 990  / ks
  •  (20 653  bez DPH)
+ - ks
Akrylátové vany COLUMBA navazují na výrobek VELA a jsou nabízeny v rozmanitém rozměrovém provedení: od 160 cm do 190 cm délky. Díky svému vzhledu a konstrukčně dokonale vyřešenému vnitřnímu prostoru jsou vany COLUMBA elegantním doplňkem všech typů koupelen.

Na přání mohou být vybaveny kterýmkoliv hydromasážním systémem určeným výhradně pro modelovou řadu ELEGANCE nebo systémy řady ECO. Dalším z doplňků určených pro vany typové řady COLUMBA je čelní krycí panel, který se vyrábí ve dvojím provedení tvaru „L“ a můžete jím zakrýt pravou nebo levou část vany a čelní plochu současně. Vany COLUMBA je možné dovybavit podhlavníky a madly, ale i vanovou zástěnou PVZKR 2/100 S. Ergonomicky skvěle vyřešený vnitřní design všech akrylátových van řady ELEGANCE vám společně s ostatními doplňky poskytne opravdový komfort a příjemný pocit během koupele v akrylátových vanách značky TEiKO.

Cena je uvedena za provedení bez doplňků (madla, podhlavník), které jsou v bílém, zeleném a šedém provedení.
Vanové zástěny lze instalovat u vany osazených masážním systémem po specifikaci umístění ovladače.
Systémy HTP dodáváme v provedení chrom.
Nelze instalovat systémy MAGIC.
Nově v nabídce také ECO masážní systémy.
COLUMBU nabízíme s krycím panelem.

Podobně jako u systému ECO HYDRO jsou vany ECO HYDRO AIR osazovány 4-mi maxi tryskami a 2-mi minitryskami. Vzduchová masáž je prováděna 10-ti vzduchovými tryskami. Spuštění a vypnutí se provádí pneumatickými spínači, které je umístěny na horním okraji vany. Vzduchová regulace obohacuje vodní masáž vzduchem, který mění účinky masáže. Regulaci intenzity masáže lze měnit otevíráním nebo zavíráním maxitrysek - max. 2 ks současně.

UPOZORNĚNÍ:
V případě pneumatických ovládání není obsahem systému hladinový bezpečnostní senzor, který zabezpečuje zařízení před náhodným spouštěním bez napuštěné vody, čímž by mohlo dojít k poškození čerpadla. Kompresor lze opětovně spustit po vypuštění vody z vany (cca. na 30 - 120 sekund) k vysušení rozvodného potrubí systému.
Osazení systému:
4ks maxitrysek (vlastní regulace směru a intenzity proudu), 2ks minitrysek (u obdélníkových van montovány do nohou, u rohových van do zad), 10ks vzduchových trysek, pneumatické ovládání, odtokový komplet, vana bílá, komponenty chrom.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.