Hydromasážní vanový systém

  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK16822
  • Vaše cena 41 170  / ks
  •  (34 025  bez DPH)
+ - ks
Masážní vany DUO PNEU obsahují dva systémy: hydromasáž a vzduchovou masáž (tzv. perličku). Podobně jako BASIC nebo EASY i DUO PNEU je opatřen šesti hydromasážními maxitryskami. Na dně vany je do dvou řad rozmístěno dvanáct vzduchových trysek. Spouštění čerpadla hydromasáže s přisáváním vzduchu je uváděno do chodu pomocí pneumatického ovládání. Samostatný vzduchový regulátor je zabudován k vaně za účelem možnosti volby intenzity masáže. Identický ovladač s regulátorem vzduchu je u DUO PNEU instalován pro ovládání vzduchové masáže. Pomocí kompresoru s přisáváním vzduchu lze po vypuštění vody z vany (ne však dříve než po dvou minutách od jejího vypuštění) provést vysušení rozvodů vzduchové masáže a to spuštěním kompresoru tzv. naprázdno. Důležitým upozorněním pro uživatele hydro-airmasážní pneumatické verze je fakt, že tento typ zařízení nemá zabudován senzor pro snímání výšky hladiny vody. Hydro-airmasážní systém DUO PNEU si lze zakoupit v kombinaci s kteroukoliv akrylátovou vanou firmy TEiKO s výjimkou modelů KLASIK 120 a 150, ALEA, ALEA-S, MALTA 180 a 190, ISLAND a PIREAS. Všechny komponenty systému DUO PNEU jsou k dispozici v chromovém provedení.
Specifikace:
- vana bílá - 6 ks maxi trysek - 12 ks vzduchových trysek - pneu ovladače DUNA - kov - vzduchová regulace DUNA - kov - čerpadlo 900 W - čerpadlo 1150 W (u van Borneo, Rhodos) - kompresor 800 W - ohřev vzduchu 300 W - samonosná konstrukce - mechanická výpust - montážní prvky Výrobce sl vyhrazuje právo upravit počty trysek v návaznosti na tvar vany. Ovladač pneumatický, hydroairmasáž.

Už sám název napovídá, že pro akrylátové vany řady KLASIK je charakteristický jejich ideální tvar, který je nezměněn již po několik desetiletí. KLASIK 180 x 80 je ve své řadě nejprostornějším a současně nejobjemnějším výrobkem. Její největší odlišnost však skýtá především tvar a umístění přeodpadového kompletu ve středu vany.
Každá z těchto van může být osazena hydroterapeutickým systémem dle aktuální nabídky (řady ECO a STANDARD). Ke všem typům van řady KLASIK lze použít krycí panely (čelní a boční), sprchové zástěny VZP, VZKR, PVZKR a boční stěnu BSVP.

Vanové zástěny lze instalovat u vany osazených masážním systémem po specifikaci umístění ovladače.
V ceně vany jsou nožičky.
KLASIK je možné doplnit krycími panely.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.