Hydromasážní vanový systém

  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK11733
  • Vaše cena 53 890  / ks
  •  (44 537  bez DPH)
+ - ks
Luxusní akrylátová vana DIAMANT je charakteristická především svým vnitřním designem, který skýtá prostor pro dvě osoby. Hloubka vany je náročnější na větší objem vody. Model DIAMANT může být dovybaven čelním krycím panelem a hydromasážními systémy řady ECO a STANDARD.
Vanová zástěna k tomuto typu výrobku není k dispozici.
DIAMANT nabízíme s krycím panelem.

Tyto verze hydro-airmasážních van v sobě ve své podstatě ukrývají dva z předchozích systémů – EASY a WINDY. Základem DUO systému je šest hydromasážních maxitrysek a dvanáct vzduchových (air) trysek uváděných v činnost buď skrze čerpadlo s přisáváním vzduchu v případě hydromasáže, nebo kompresorem s ohřevem vzduchu pokud se jedná o vzduchovou masáž. Součástí výbavy DUO je elektronické ovládání se čtyřmi tlačítky. Ať už zapnete tlačítko pro uvedení do chodu hydro nebo vzduchové masáže, každé z obou má tři pracovní sekvence: zapnuto, pulzace, vypnuto.
Samostatný vzduchový regulátor je zabudován k vaně za účelem možnosti volby intenzity masáže. Verze DUO LIGHT má na svém ovladači k dispozici jedno tlačítko navíc pro zapínání a vypínání světla. Všechny hydromasážní vany se systémem DUO a DUO LIGHT jsou vybaveny hladinovým senzorem, který v případě nízké úrovně hladiny vody zabrání chodu masážního systému naprázdno. Všechny komponenty systémů DUO a DUO LIGHT jsou k dispozici v chromovém provedení.
Specifikace:
- vana bílá - 6 ks regulovatelných maxitrysek - 5 ks mikrotrysek - 2 ks rotačních trysek - 12 ks vzduchových trysek - vzduchová regulace DUNA - kov - čerpadlo 900 W - čerpadlo 1150 W (van Borneo, Rhodos) - kompresor 800 W - ohřev vzduchu 300 W - el. cyklace a regulace obou syst. - samonosná konstrukce - mechanická výpusť - montážní prvky Výrobce sl vyhrazuje právo upravit počty trysek v návaznosti na tvar vany. Ovladač pneumatický, hydroairmasáž.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.