Hydromasážní vanový systém

  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK11871
  • Vaše cena 94 360  / ks
  •  (77 983  bez DPH)
+ - ks
Z nabídky firmy TEiKO jsou akrylátové vany se systémem EXCELLENT DUO těmi technicky nejvybavenějšími. Přívlastek “DUO“ prozrazuje, že jde o kombinaci hydromasáže se vzduchovou masáží, tzv. perličkou.
Kromě šesti maxitrysek základní výbavu doplňuje pět mikrotrysek umístěných v zádové části vany a dvě minitrysky účelně nainstalované na protilehlé straně – v oblasti nohou -, zatímco součástí perličky je dvanáct vzduchových trysek symetricky rozmístěných na dně vany. EXCELLENT DUO má ve své výbavě elektronické ovládání s řadou dodatečných funkcí, o kterých u předchozích modelů nebyla doposud zmínka. Po zapnutí systému tlačítkem označeným symbolem zapnuto / vypnuto (ON/OFF) se dalším tlačítkem pro spuštění hydromasáže uvede do chodu celá soustava hydromasážních trysek, jejichž intenzitu lze pro změnu libovolně nastavit pomocí klávesy označené symbolem +/-. Další volbou je pulzace aktivní hydromasáže. Jiné tlačítko s příslušným symbolem pro změnu spouští trysky vzduchové masáže, jejíž intenzitu lze také dle přání regulovat. Dodatečnými tlačítky elektronického ovladače lze spustit desinfekci, proplach a dohřev vody. Neschází informace o čase a teplotě lázně. Lázeň je možné prosvětlit rozsvícením bodového světla. Stejně jako předchozí elektronicky ovládané systémy i EXCELLENT DUO má jako součást své výbavy nainstalován hladinový senzor, který v případě nízké úrovně hladiny vody zabrání chodu masážního systému naprázdno. EXCELLENT DUO disponuje navíc výkonnějšími agregáty: čerpadlem hydromasáže s příkonem 1150 W a kompresorem perličky 1000 W. Pro zesílení účinku masážního proudu je do tohoto systému integrován druhý kompresor s příkonem 1100 W, tzv. “ turbo systém “.
EXCELLENT DUO lze instalovat pouze do vybraných modelů značky TEiKO. Všechny komponenty systémů EXCELLENT DUO jsou k dispozici v chromovém provedení.
Specifikace:
- vana bílá - 6 ks regulovatelných maxitrysek - 5 ks mikrotrysek - 2 ks rotačních trysek - 12 ks vzduchových trysek - turbo systém - kompresor 1100 W - kompresor 800 W - pro airmasáž - čerpadlo 1150 W - cyklace a regulace intenzity proudu - osvětlení 50 W - dohřev vody 1500W - dezinfekce - progr. nastavení času masáže - ukazatel teploty lázně - samonosná konstrukce - mechanická výpusť - montážní prvky.
Výrobce sl vyhrazuje právo upravit počty trysek v návaznosti na tvar vany.
Ovladač elektronický, hydroairmasáž.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Vysoce prostorná akrylátová rohová vana SUMATRA s opěrnou částí hlavy a sedacím místem může být dovybavena čelním krycím panelem a hydromasážními systémy řady ECO a STANDARD. Pro tento výrobek není k dispozici vanová zástěna.

SUMATRU nabízíme s krycím panelem.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.