Hydromasážní vanový systém

  • Výrobce:Teiko
  • Kategorie: Vany
  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK48922
  • Vaše cena 27 290  / ks
  •  (22 554  bez DPH)
+ - ks
Podobně jako u systému ECO HYDRO jsou vany ECO HYDRO AIR osazovány 4-mi maxi tryskami a 2-mi minitryskami. Vzduchová masáž je prováděna 10-ti vzduchovými tryskami. Spuštění a vypnutí se provádí pneumatickými spínači, které je umístěny na horním okraji vany. Vzduchová regulace obohacuje vodní masáž vzduchem, který mění účinky masáže. Regulaci intenzity masáže lze měnit otevíráním nebo zavíráním maxitrysek - max. 2 ks současně.

UPOZORNĚNÍ:
V případě pneumatických ovládání není obsahem systému hladinový bezpečnostní senzor, který zabezpečuje zařízení před náhodným spouštěním bez napuštěné vody, čímž by mohlo dojít k poškození čerpadla. Kompresor lze opětovně spustit po vypuštění vody z vany (cca. na 30 - 120 sekund) k vysušení rozvodného potrubí systému.
Osazení systému:
4ks maxitrysek (vlastní regulace směru a intenzity proudu), 2ks minitrysek (u obdélníkových van montovány do nohou, u rohových van do zad), 10ks vzduchových trysek, pneumatické ovládání, odtokový komplet, vana bílá, komponenty chrom.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Vana DORADO o rozměrech 175x110 cm vyvolává ihned na první pohled pocit úžasně velkého vnitřního prostoru. Přesto svým tvarem umožňuje velmi snadný a praktický pohyb nejen uvnitř ale také kolem vany. Na dotek velmi příjemný povrch z prvotřídního materiálu Lucite dotváří dojem naprosté čistoty a elegance. Desetiletá garance tohoto zářivě bílého materiálu jen podtrhuje jeho výjimečné vlastnosti. Udržet vanu v čistotě je tak neuvěřitelně jednoduché.
Doobjednáním montáže hydromasážních trysek a instalací měkkého relaxačního podhlavníku můžete z vany DORADO vytvořit luxusní a zároveň pohodlnou záležitost. Podhlavník si můžete vybrat ze čtyř barevných variant – zelené, bílé, černé a stříbrné.
Montáž madla na vanu usnadní bezpečný pohyb všem seniorům či lidem se sníženou pohyblivostí. DORADO samozřejmě odkládacím prostorem po bocích vany, praktickým sedátkem i dostatečnou hloubkou. Jako doplněk lze dokoupit krycí panel.

Levá a pravá varianta vany DORADO 175 je k nahlednutí kliknutím na další fotografie.

Masážní systémy dodáváme v provedení chrom.
Ceny jsou vždy uvedeny bez doplňků a dekorací.
V ceně vany jsou nožičky.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.