Hydromasážní vanový systém

  • Výrobce:Teiko
  • Kategorie: Vany
  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK39096
  • Vaše cena 47 990  / ks
  •  (39 661  bez DPH)
+ - ks
Masážní vany DUO PNEU obsahují dva systémy: hydromasáž a vzduchovou masáž (tzv. perličku). Podobně jako BASIC nebo EASY i DUO PNEU je opatřen šesti hydromasážními maxitryskami. Na dně vany je do dvou řad rozmístěno dvanáct vzduchových trysek. Spouštění čerpadla hydromasáže s přisáváním vzduchu je uváděno do chodu pomocí pneumatického ovládání. Samostatný vzduchový regulátor je zabudován k vaně za účelem možnosti volby intenzity masáže. Identický ovladač s regulátorem vzduchu je u DUO PNEU instalován pro ovládání vzduchové masáže. Pomocí kompresoru s přisáváním vzduchu lze po vypuštění vody z vany (ne však dříve než po dvou minutách od jejího vypuštění) provést vysušení rozvodů vzduchové masáže a to spuštěním kompresoru tzv. naprázdno. Důležitým upozorněním pro uživatele hydro-airmasážní pneumatické verze je fakt, že tento typ zařízení nemá zabudován senzor pro snímání výšky hladiny vody. Hydro-airmasážní systém DUO PNEU si lze zakoupit v kombinaci s kteroukoliv akrylátovou vanou firmy TEiKO s výjimkou modelů KLASIK 120 a 150, ALEA, ALEA-S, MALTA 180 a 190, ISLAND a PIREAS. Všechny komponenty systému DUO PNEU jsou k dispozici v chromovém provedení.
Specifikace:
- vana bílá - 6 ks maxi trysek - 12 ks vzduchových trysek - pneu ovladače DUNA - kov - vzduchová regulace DUNA - kov - čerpadlo 900 W - čerpadlo 1150 W (u van Borneo, Rhodos) - kompresor 800 W - ohřev vzduchu 300 W - samonosná konstrukce - mechanická výpust - montážní prvky Výrobce sl vyhrazuje právo upravit počty trysek v návaznosti na tvar vany. Ovladač pneumatický, hydroairmasáž.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Oválné vany RHODOS se vyrábí ve dvou rozměrových variantách - 185 x 90 cm a 195 x 115 cm, které však mají drobné designové odchylky.
Obě varianty van Vám poskytnou pohodlnou koupel a jsou určeny do prostorné koupelny, kdy vynikne jejich zaoblený tvar.

Akrylátové vany RHODOS lze dle výběru za příplatek osadit kterýmkoli z nabízených masážních systémů řady STANDARD. Komfot ve vaně zvýší použití madla a podhlavníku, které jsou za příplatek k těmto vanám k dispozici.

Masážní systémy dodáváme v provedení chrom.
Ceny jsou vždy uvedeny bez doplňků a dekorací.
V ceně vany jsou nožičky.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.