Hydromasážní vanový systém

  • Výrobce:Teiko
  • Kategorie: Vany
  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK47023
  • Vaše cena 89 060  / ks
  •  (73 603  bez DPH)
+ - ks
Tyto verze hydro-airmasážních van v sobě ve své podstatě ukrývají dva z předchozích systémů – EASY a WINDY. Základem DUO systému je šest hydromasážních maxitrysek a dvanáct vzduchových (air) trysek uváděných v činnost buď skrze čerpadlo s přisáváním vzduchu v případě hydromasáže, nebo kompresorem s ohřevem vzduchu pokud se jedná o vzduchovou masáž. Součástí výbavy DUO je elektronické ovládání se čtyřmi tlačítky. Ať už zapnete tlačítko pro uvedení do chodu hydro nebo vzduchové masáže, každé z obou má tři pracovní sekvence: zapnuto, pulzace, vypnuto.
Samostatný vzduchový regulátor je zabudován k vaně za účelem možnosti volby intenzity masáže. Verze DUO LIGHT má na svém ovladači k dispozici jedno tlačítko navíc pro zapínání a vypínání světla. Všechny hydromasážní vany se systémem DUO a DUO LIGHT jsou vybaveny hladinovým senzorem, který v případě nízké úrovně hladiny vody zabrání chodu masážního systému naprázdno. Všechny komponenty systémů DUO a DUO LIGHT jsou k dispozici v chromovém provedení.
Specifikace:
- vana bílá - 6 ks regulovatelných maxitrysek - 5 ks mikrotrysek - 2 ks rotačních trysek - 12 ks vzduchových trysek - vzduchová regulace DUNA - kov - čerpadlo 900 W - čerpadlo 1150 W (van Borneo, Rhodos) - kompresor 800 W - ohřev vzduchu 300 W - el. cyklace a regulace obou syst. - samonosná konstrukce - mechanická výpusť - montážní prvky Výrobce sl vyhrazuje právo upravit počty trysek v návaznosti na tvar vany. Ovladač pneumatický, hydroairmasáž.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Vana ASTERIA je stvořena pro odpočinek a radost. Poskytuje luxusní a plnohodnotnou koupel pro dvě osoby současně.
ASTERIA je určena pro náročné uživatele. Nabízí výtečný design, ergonomicky čisté řešení a vysoký výkon ve spojení s hydromasážním systémem.Je maximálně kladen důraz na pohodlí a příjemnou relaxaci.
V ceně výrobku jsou dva luxusní, nadstandardně velké podhlavníky v bílé barvě, které zvyšují komfort užívání.

Vanu ASTERIA lze za příplatek osadit masážními systémy řady STANDARD, které u tohoto výrobku mají atypické osazení trysek.

Masážní systémy dodáváme v provedení chrom.
Ceny jsou vždy uvedeny bez doplňků a dekorací.
V ceně vany jsou nožičky.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.