Hydromasážní vanový systém

  • Výrobce:Teiko
  • Kategorie: Vany
  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK42339
  • Vaše cena 34 690  / ks
  •  (28 669  bez DPH)
+ - ks
Systémy STL jsou speciálně určené pouze pro vany řady Style Line.

Jedná se o nejtenčí dostupné trysky na trhu, vynikají o 40 % vyšším masážním účinkem než běžné trysky. Mají ergonomicky řešené zapuštění. Polohovatelné otočné kuličky lépe řeší i situaci, kdy dochází k zalehnutí zádových trysek. Protože výška trysek je pouhý 1 mm, jsou tyto trysky účinnější a příjemnější při použití hydromasážní koupele než běžné trysky, jejichž výška je 5 mm.

Vodní trysky - intenzivní masáž pomocí trysek na bočních stěnách. Hloubkově masírují svalstvo pomocí proudu vody popř. směsi vody a vzduchu.
Vzduchové trysky - přivádí vzduch zdmychadla pro povrchovou relaxační masáž. Jsou instalovány do nohou.
Mikro trysky - vodní masážní tryska. Využívá tlaku vody pro hloubkovou tlakovou masáž zádových partií. Hydromasážní systém je nejčastěji vybaven 6 mikro tryskami v zádových částech van.
Nano trysky - tyto nejtenčí dostupné trysky na trhu vynikají o 40 % vyšším masážním účinkem než běžné trysky. Mohou být instalovány v jakýchkoliv částech vany.
Sání - slouží jako vstupní část přivaděče vody k čerpadlu. Sací potrubí přivádí vodu z vany do čerpadla a z něj do výtlačného potrubí, které posílá vodu pod tlakem do trysek.
Tojcestný ventil - slouží k regulaci vodního proudu v jednotlivých sekcích masáže.

Specifikace:
- vana bílá - 6 ks maxitrysek - 5 ks mikrotrysek - 2 ks minitrysek - čerpadlo 900 W - čerpadlo 1150 W (u van Borneo, Rhodos) - vzduchová regulace DUNA – kov Výrobce sl vyhrazuje právo upravit počty trysek v návaznosti na tvar vany. Ovladač elektronický, hydromasáže - cyklace masáže.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Elegantní řadu výrobků v naší nabídce reprezentují vany řady ELEGANCE (ARA, AURIGA, COLUMBA, CORONA, VELA). Celá řada výrobků se vyznačuje identickým nadčasovým rukopisem. Ergonomicky skvěle vyřešený vnitřní design klade na první místo maximální pohodlí a komfort.

Vana CORONA vychází designově z konceptu vany COLUMBA, s níž sdílí celou zádovou část výrobku, kterou má však na obou stranách vany. Odtokový a přepadový otvor se přesunul do středu vany. Díky tomuto řešení je vana CORONA symetrická a umožňuje pohodlné koupání dvou osob současně. Je k dispozici ve řech rozměrech 180x80, 190x80 a 190x90 cm.

Vany CORONA lze za příplatek doplnit elegantními madly a podhlavníky ve čtyřech různých barvách. K vaně CORONA 180x80 lze také zakoupit čelní a boční krycí panel (pod názvem krycí panel COLUMBA 180x80), který se vyrábí v levém a pravém provedení tvaru „L“ a můžete jím zakrýt pravou nebo levou část vany a čelní plochu současně.
Na přání mohou být vybaveny masážními systémy řady ECO a STANDARD. K dispozici k tomuto výrobku je celá řada vanových zástěn.

Vanové zástěny lze instalovat u vany osazených masážním systémem po specifikaci umístění ovladače.

Masážní systémy dodáváme v provedení chrom.
Ceny jsou vždy uvedeny bez doplňků a dekorací.
V ceně vany jsou nožičky.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.