Hydromasážní vanový systém, levá

  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK21923
  • Vaše cena 26 130  / ks
  •  (21 595  bez DPH)
+ - ks
Podobně jako u systému ECO HYDRO jsou vany ECO HYDRO AIR osazovány 4-mi maxi tryskami a 2-mi minitryskami. Vzduchová masáž je prováděna 10-ti vzduchovými tryskami. Spuštění a vypnutí se provádí pneumatickými spínači, které je umístěny na horním okraji vany. Vzduchová regulace obohacuje vodní masáž vzduchem, který mění účinky masáže. Regulaci intenzity masáže lze měnit otevíráním nebo zavíráním maxitrysek - max. 2 ks současně.

UPOZORNĚNÍ:
V případě pneumatických ovládání není obsahem systému hladinový bezpečnostní senzor, který zabezpečuje zařízení před náhodným spouštěním bez napuštěné vody, čímž by mohlo dojít k poškození čerpadla. Kompresor lze opětovně spustit po vypuštění vody z vany (cca. na 30 - 120 sekund) k vysušení rozvodného potrubí systému.
Osazení systému:
4ks maxitrysek (vlastní regulace směru a intenzity proudu), 2ks minitrysek (u obdélníkových van montovány do nohou, u rohových van do zad), 10ks vzduchových trysek, pneumatické ovládání, odtokový komplet, vana bílá, komponenty chrom.

Tato vana v pravém i levém provedení dodá každé koupelně osobité kouzlo.
Vanu JÁVA je vhodné kombinovat s krycím panelem, bez něhož by tato akrylátová vana vypadala neúplně. Doporučujeme doplnit kruhovou zástěnou VZCK 1/154 se sprchovým masážním panelem HIERO . Popřípadě lze vanu osadit pouze některou ze zástěn typu VZKO 1/80 a VZKO 2/110. Do vany JÁVA je možné instalovat hydromasážní systémy řady ECO a STANDARD.

Systémy HTP jsou v provedení provedení chrom, případně bílá.
Podhlavník není součástí dodávky. V případě zájmu je třeba zvlášť objednat.
U systémů HYDRO je osazení tryskami následující: 5 mikrotrysek, 4 maxitrysky. U systému HYDROAIR je osazení tryskami následující: 5 mikrotrysek, 4 maxitrysky a 12 airtrysek. Netýká se systémů ECO. Vanové zástěny lze instalovat u vany osazených masážním systémem po specifikaci umístění ovladače. JÁVU nabízíme s krycím panelem.
V ceně vany jsou nožičky.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.