Hydromasážní vanový systém, levá

  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK28635
  • Vaše cena 25 650  / ks
  •  (21 198  bez DPH)
+ - ks
Hydroterapeutický systém BASIC se šesti instalovanými maxitryskami a přisáváním vzduchu pro zvýšení intenzity masážního efektu je v principu základem všech ostatních hydromasážních zařízení značky TEiKO.
Tento systém se uvádí do chodu a také vypíná pomocí pneumaticky ovládaného tlačítka. Součástí vany jsou další dva ovladače vzduchové regulace, jejichž otáčením doprava nebo doleva lze buď zvýšit, nebo naopak snížit množství přisávaného vzduchu a tím docílit libovolné (silnější nebo slabší) intenzity proudu vody vycházejícího z šesti masážních trysek. Systém BASIC patří mezi technicky jednoduchá řešení a je možné jej instalovat v kombinaci s kteroukoliv akrylátovou vanou firmy TEiKO s výjimkou modelu PIREAS. Všechny komponenty systému BASIC jsou k dispozici v chromovém provedení.
Specifikace:
- vana bílá - 6 maxi trysek - pneu ovladač DUNA - kov - vzduchová regulace DUNA - kov - čerpadlo 900 W - samonosná konstrukce - mechanická výpusť - montážní prvky Výrobce sl vyhrazuje právo upravit počty trysek v návaznosti na tvar vany.
Ovladač pneumatický, hydromasáž.

Nová vana DORADO 160 vyvolává na první pohled pocit úžasně velkého vnitřního prostoru. Přesto svým tvarem umožňuje velmi snadný a praktický pohyb uvnitř i kolem vany. Kdo má rád klasické tvary rohových van a rád by se těšil z koupele v malých koupelnách určitě ocení rozšíření řady DORADO o vanu s rozměry 160x95 cm. I při těchto zdánlivě velmi omezených rozměrech naleznete dostatečný vnitřní prostor včetně sedátka, využijete také možnost odkládacích ploch na hranách vany a především maximálně zefektivníte prostory Vaší koupelny.

Levá a pravá varianta vany DORADO 160 je k nahlednutí kliknutím na další fotografie.

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.