Hydromasážní vanový systém, levá

  • Výrobce:Teiko
  • Kategorie: Vany
  • Model:
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK44307
  • Vaše cena 17 990  / ks
  •  (14 868  bez DPH)
+ - ks
Vany CEJLON patří mezi jedny z nejoblíbenějších výrobků série rohových van díky svému rozměru a designu. Jsou dostupné v levém i pravém provedení. Mohou být opatřeny krycími panely ve dvou odlišných technických provedeních. Panel s označením CEJLON HTP je nutné použít v případě, že některá z Vámi zakoupených van CEJLON má instalován hydromasážní systém řady ECO nebo STANDARD. Na vanu je možné upevnit zástěnu typ VZ CEJLON 2/150, která kopíruje čelní rádius po celé délce, nebo některé z dostupných „křídlových“ zástěn VZKO 1/80 a VZKO 2/110. CEJLON lze vybavit kterýmkoli z hydromasážních systémů s výjimkou systémů EXCELLENT.

Systémy HTP jsou v provedení provedení chrom, případně bílá.
U systému EASY, DUO nelze instalovat rotační trysky do nohou.
Lze doobjednat mikrotrysky do nohou.
Pro variantu s masážním systémem je určen i specifický krycí panel.
Cejlon je nabízen s krycím panelem. V ceně vany jsou nožičky.

Hydromasážní systém je osazen 4-mi maxitryskami a 2-mi minitryskami. Tyto vytvářejí příjemný proud vody obohacený vzduchem. Moderní regulační a ovládací prvky zaručují velmi jednoduché a pohodlné ovládání. Spuštění a vypnutí se provádí pneumatickým spínačem, který je umístěn na horním okraji vany. Vzduchová regulace obohacuje vodní masáž vzduchem, který mění účinky masáže. Intenzitu masáže lze měnit otevíráním nebo zavíráním maxitrysek - max. 2 ks současně.

UPOZORNĚNÍ:
V případě pneumatického ovládání není obsahem systému hladinový bezpečnostní senzor, který zabezpečuje zařízení před náhodným spuštěním bez napuštěné vody, čímž by mohlo dojít k poškození čerpadla.
Osazení systému:
4ks maxitrysek (vlastní regulace směru a intenzity proudu), 2ks minitrysek (u obdélníkových van montovány do nohou, u rohových van do zad - dle možností montážních ploch, buď do zad nebo do nohou), pneumatické ovládání, vzduchová regulace, odtokový komplet, vana bílá, kompnenty chrom

Upozornění pro zákazníka internetového obchodu:
Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno na přání zákazníka a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. (viz §1837 odst.d, občanského zákoníku).
V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše 70% z ceny výrobku.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.