Umyvadlo

  • Model:BeHappy
  • Dostupnost:na dotaz
  • Kat. kód:MK45136
  • Vaše cena 4 990  / ks
  •  (4 124  bez DPH)
+ - ks
Ucelený set promyšlených výrobků určených nejen pro mini koupelny. Kromě speciálně zkosené vany a umyvadla nad vanu nabízí koncept BeHappy II i umyvadlo klasických tvarů se skříňkou pro uložení koupelnových nezbytností. Koupelna BeHappy II tak zvládne vše, co potřebujete na 2 m2, ale obstojí i na větší ploše.

Rozšíření oblíbeného konceptu
Koupelnový nábytek BeHappy ladí se stejnojmenným umyvadlem a vanou a i na malém prostoru poskytuje možnost uklidit nejnutnější věci. Zákaznicky oblíbený koncept BeHappy umožňuje zvolit si mezi dvěma variantami, buď vedle vany umístit umyvadlo se skříňkou nebo přímo nad vanu umístit samotné umyvadlo.

Souznění v praktických i estetických nárocích
Designér Kryštof Nosál navrhl koupelnovou skříňku se zrcadlem tak, aby sloužila, elegantně skryla co největší množství věcí a stylově navazovala na vanu. Skříňka proto nedominuje prostoru, ale perfektně s ním souzní.

Jednoduchá montáž
Nábytek dodáváme ve smontovaném stavu, stačí zavěsit na zeď a začít používat.

Skvěle poslouží kdekoli v koupelně. Na umyvadlo navazuje i kompaktní jednoduchá skříňka, která snadno uloží vše, co potřebujete.

rozměry: 55 x 40 cm
materiál: kompozitní - litá směs dolomitu a pryskyřice
přepad: ANO
otvor pro stojánkovou baterii: 35 mm
skříňka pod umyvadlo: SD BeHappy II
doplňky: umyvadlová pileta nízká a sifon trubkový nebo nábytkový
záruka: 5 let

Rovné umyvadlo BeHappy II je dodáváno s přepadem. Instaluje se na zeď nebo na skříňku pod umyvadlo SD BeHappy II. Umyvadlo je dodáváno s otvorem 35 mm pro stojánkovou baterii. Umyvadlo BeHappy II doporučujeme doplnit umyvadlovou piletou nízkou a sifonem trubkovým nebo při doplnění skříňky pod umyvadlo sifonem nábytkovým. Pro ucelené řešení a designový soulad koupelny doporučujeme umyvadlo BeHappy II kombinovat s ostatními výrobky konceptu BeHappy II (zrcadlem BeHappy II, skříňkou pod umyvadlo SD BeHappy II, vanou BeHappy II), stojánkovou baterií RAVAK a dalšími výrobky RAVAK. Montážní sada (připojovací hmoždinky, vruty, atd.) včetně krytky přepadu je součástí dodávky.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.